Olika, goda och enkla förrätter med parmaskinka. Rätterna går utmärkt att förbereda och servera som förrätt eller drinktillägg.
Parmarullar fyllda med färskost
Rullar av parmaskinka fyllda med god färskost. Enkelt och supergott! 4 personer / 8 rullar 8 skivor parmaskinka 1 burk naturell färskost 1 liten röd lök ca 70g ruccola olivolja salt & peppar Gör så här Hacka rödlöken fint. Blanda … Läs mer
Parmalindad honungsmelon
Honungsmelon inlindad i parmaskinka. Rätten passar som drinktilltugg, till förrätt eller som tapasrätt. Ger 12 Stycken 400 g Melon; skalad 60 g Parmaskinka Gör så här Skär lagom många tunna strimlor av skinka och linda dem runt den klyftade melonen. … Läs mer
Ostkrämstarte med parmachips
Pajskal: 3 dl vetemjöl 125 g smör, kallt, i tärningar 3 msk vatten, iskallt Ostkrämsfyllning: 140 g ädelost, Kvibille special 250 g kesella 1 msk honung, flytande 1 krm salt 1 krm peppar Parmachips och … Läs mer